Personvernerklæring

Europeisk lovgivning krever at du som nettbruker skal bli informert om informasjonskapsler på nettsteder. Vi beskriver her bruk av informasjonskapsler og personvern på nettstedet www.totalkropp.no.

 

Hvem vi er

Bedriftsnavn: Total Kropp AS
Organisasjonsnummer: 816 235 782
Nettsted: www.totalkropp.no
Adresse: Hardangervegen 72, 5224 NESTTUN
Epost: [email protected]
Telefon: 402 82 000
Utvikler av nettstedet: Kolbrun Retorikk AS

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Plugin: Defender Pro
Tredjeparts

Dette nettstedet kan bruke WPMU DEV tredjeparts skylagring for å lagre sikkerhetskopier av dets revisjonslogger der personlig informasjon er samlet.

Ytterligere data

Dette nettstedet oppretter og lagrer en aktivitetslogg som fanger IP-adressen, brukernavnet, e-postadressen og sporbrukeraktiviteten (som når en bruker skriver en kommentar). Informasjonen vil bli lagret lokalt i 30 dager og eksternt i 1 år. Informasjon om eksterne logger kan ikke slettes for sikkerhets skyld.

Kilde: Google Analytics +
Dette nettstedet bruker Google Analytics til å spore trafikk på nettstedet. Innsamlede data behandles på en slik måte at besøkende ikke kan identifiseres.

Kilde: Snapshot
Tredjeparts
Dette nettstedet kan bruke en tredjepart til å lagre sikkerhetskopier av filene og databasen der personlig informasjon er samlet. Disse tjenestene inkluderer Google Disk, Dropbox, Amazon S3, FTP / SFTP for andre servere og WPMU DEV Cloud Storage.

Ytterligere data
Dette nettstedet gir administratorer mulighet til å konfigurere tredjeparts destinasjoner for å sende og motta sikkerhetskopier. For å opprette disse destinasjonene lagres personopplysninger. Disse dataene inkluderer administratorens navn, e-post, UID og land for Dropbox-kontoer og legitimasjon for FTP-kontoer.

informasjonskapsler
Dette nettstedet kan bruke informasjonskapsler på administrasjonssiden for å etablere forbindelser med tredjepartsleverandører for å sende og motta sikkerhetskopier. Disse leverandørene inkluderer Google Disk, Dropbox, Amazon S3 og phpseclib for FTP-kontoer. I tillegg kan informasjonskapsler angis for potensielt å fikse cron-forespørsler på uregelmessige servere. Disse informasjonskapslene varer i 14 dager.

Kilde: WP Smush
Plugin: Smush
Merk: Smush samhandler ikke med sluttbrukere på nettstedet ditt. Det eneste innspillingsalternativet Smush har, er bare et nyhetsbrev abonnement for nettstedadministratorer. Hvis du vil varsle brukerne dine om dette i personvernreglene, kan du bruke informasjonen nedenfor.

Smush sender bilder til WPMU DEV-serverne for å optimalisere dem for nettbruk. Dette inkluderer overføring av EXIF-data. EXIF-dataene blir enten fjernet eller returnert som det er. Den lagres ikke på WPMU DEV-serverne.

Smush bruker Stackpath Content Delivery Network (CDN). Stackpath kan lagre weblogginformasjon for besøkende på nettstedet, inkludert IP, UA, henvisning, plassering og ISP-informasjon for besøkende i 7 dager. Filer og bilder som serveres av CDN, kan lagres og serveres fra andre land enn dine egne. Stackpaths personvernpolicy finner du her.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kommentarer

Vi tillater ikke kommentarer på vår nettside

Kontaktskjemaer

Vi bruker kontaktskjema på totalkropp.no. Vi oppbevarer innsendt informasjon i en viss tidsperiode av årsaker som har å gjøre med kundeservice, Vi bruker ikke denne informasjonen til markedsføring.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Vi har ikke innebygd innhold fra andre nettsteder

Analyse

Dette nettstedet bruker Google Analytics til å spore trafikk på nettstedet. Innsamlede data behandles på en slik måte at besøkende ikke kan identifiseres.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ingen

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi lagrer opplysninger så lenge det er relevant for kundeservice.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Kontaktskjemainformasjon blir sendt til en sikker epostserver på vår nettside.

Din kontaktinformasjon

Se på toppen av siden