Trening hos oss

Vi er et lavterskel senter der alle skal føle seg velkommen

Du slipper å stå i kø til apparater, og vil motta god veiledning om ønskelig. På senteret kan du trene individuelt, med personlig trener eller i små grupper.

Med stor tverrfaglig kompetanse kan alle timer etter kunder/pasienters ønske kombineres med en tverrfaglig tilnærming

Treningsfasiliteter

Hos oss finner du det meste du trenger av treningsutstyr. I tillegg har vi enkelte apparater og utstyr få andre senter kan vise til. Vi har lagt ned mye tid i valg av treningsutstyr. Senteret består av kondisjonsavdeling, styrkeavdeling, samt sal og PT-sone.

Vi har stort fokus på å ha det rent og ryddig. Trivsel står i fokus på Total Kropp.

Tren sammen i

Grupper

For mer informasjon eller spørsmål om gruppetrening, kontakt oss på tlf.: 988 59 080 eller epost: [email protected]

Få veiledning av

Personlig Trener

En personlig trener gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål, og treningen kan tilpasses din medisinske situasjon. Ved å tilby tverrfaglig behandling fra både naprapat, lege og personlig trener kan tilbudet tilpasses dine individuelle behov. Våre personlige trenere blir gjerne med på naprapatenes og/ leges undersøkelser i forkant av den personlige treningen for din sikkerhet.

Personlig trening tilbys individuelt, duo og i grupper fra tre personer. Du kan lage en egen gruppe med et spesifikt mål, feks løpe raskere på en gitt distanse, bli en bedre klatrer, eller få en bedre ryggfunksjon.

Ved å benytte deg av våre høyt kvalifiserte trenere, vil du blant annet få hjelp med: – å utføre øvelser så riktig som mulig – tilpasset program for dine utfordringer – kostholdsråd og program – presset deg til å trene hardere, og dermed få bedre resultater – øvrige generelle helseråd

Bli medlem

Et medlemskap koster kr. 480,- per måned med 12 mnd. binding og kr. 580,- per måned uten bindingstid.

Åpningstider

Senteret er bemannet på dagtid, inngang utenom med nøkkelkort

0500-2300

Mandag-Fredag

0900-2100

Lørdag-Søndag